BLIV EN FUNKLENDE STEJERNE
BESPARELSERNE ER MANGE

Drag nytte af SaverFlex’ mange erhvervsfordele, og lad en større sum forblive på firmakontoen.
For mange erhvervsdrivende, er der en række uundgåelige udgifter forbundet med dét at drive virksomhed – SaverFlex formidler og forhandler rabatter med din virksomhed for øje.
Vi tilbyder de allerbedste og skarpeste rabatter på både services og produkter. Spar penge på alt fra rengøring til elektronik og brændstof hele landet over.
Udforsk rabatterne på vores online portal. Når du har udset dig en rabat, du ønsker at benytte dig af, behøver du blot at aktivere denne. Herefter får du tilsendt information om udsteder af rabatten, og hvor du skal henvende dig, for at få denne indfriet. Ligeledes vil en mail blive tilsendt til udstederen af rabatten. På denne måde kan du som leverandør af rabatten, nemt følge med i, hvor mange, der er interesseret i din ydelse eller produkt, og samtidig få verificeret, at personen, der henvender sig, faktuelt er en del af SaverFlex’ B2B fordels-netværk.
Vi efterstræber altid at få de mest eftertragtede og interessante rabatter med en bred variation, til stor gavn for mange af landets små- og mellemstore virksomheder.
Du ved derfor altid, hvor du skal søge, når du ønsker markedets bedste og mest konkurrencedygtige priser.
SaverFlex opdaterer dig løbende med de nyeste tilbud hver 14 dag. Du modtager de mest aktuelle og relevante tilbud direkte i din mailbox.
Ønsker du at blive en aktiv del af SaverFlex’ fordels-netværk for erhvervsdrivende, enten ved at tilbyde rabatter eller have mulighed for at gøre brug af rabatterne – måske endda begge dele – Kontakt os eller tilmeld dig online.

ET UDPLUK AF VORES PARTNERE

  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/FlexPage.png
  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/tryg_logo.png
  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/SkovborgHoegh.png
  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/CompanyCall.png
  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/Ditfirmaregnskab.png
  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/Cirkel-K_logo.png
  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/Pro-loen.png
  • https://saverflex.dk/wp-content/uploads/2021/04/Servicekompagniet.png